Njuta av skönhetsbehandlingar

Njuta av skönhetsbehandlingar, det är en lyx jag unnar mig lite då och då. Det tycker jag alla borde göra. Det är inte fel att få hudvård i Malmö till exempel, eller njuta av en massage i den stad man bor i. Det finns ju en massa olika skönhetsbehandlingar och salongsbesök man kan göra. Det är fransförlängning i Göteborg, så väl som att man kan få pedikyr, manikyr eller gå till frissan. Jag testar själv gärna både det ena och det andra. Man ska njuta av livet, det mår man bra av!

Vad njuter du av?

Just att njuta av livet är viktigt som sagt, det är inte ett måste att det har med massage, eller skönhet att göra. Du kanske älskar att äta god mat ute på restaurang, eller som jag, unna dig champagne lite då och då? Man ska göra det man njuter av och det man mår bra av i livet. Själv gillar jag att få hudvård samt att få massage. Unnar mig gärna det, både hemma och när jag är ute och reser. Spa är en annan sak jag gärna unnar mig att åka på, då och då.

Njuta i solen

En annan njutning, det är att åka utomlands, till varmare väder och klimat. Det är underbart att kunna ta flyget till ett annat land och bara njuta av solen, varma hav, god mat och allt som det land har att erbjuda!

8 Jul 2019