På besök i Lund

Just för tillfället så befinner jag mig i Lund, besöker min syster som bor här. Hon bodde i Vellinge förut, men flyttade nyss hit. Hon har precis även fått nya personliga assistenter här i Lund. Hon har ett funktionshinder nämligen, som gör att hon måste få hjälp med vissa saker men hon är ändå relativt självständig, så sett. Hon är i alla fall nöjd med sina assistenter och de jag mött är trevliga. Jag ska vara här i cirka 1,5 vecka är det tänkt. Så syrran har lovat mig att ta mig med runt på alla sevärdheter som finns här. 

Underbara Skåne

Skåne är ett fantastiskt landskap samt att Lund verkar vara en trevlig stad. Jag har inte varit här innan, men har en nära vän som pluggat här. Vet att det ska finnas en fin domkyrka att kolla in samt att det ska finnas flera fina parker. Syrran får helt enkelt dra med mig till allt som hon tycker är sevärt. Sedan hoppas jag på att det ska finnas många trevliga restauranger att äta på.

Skönt med semester

Det är verkligen skönt nu att ha semester. Jag har sett fram emot det bra länge. Efter att jag har varit här i Skåne med syster, så ska jag åka vidare och se mig lite omkring i Sverige. Sedan blir det hemma resten av semestern tror jag, med att läsa bra böcker och bara njuta av ledigheten så att säga.

22 Jul 2021