Njut av att resa

Att resa är en njutning som man bör se till att göra då och då. Det är inte fel att komma bort, till ett annat land, njuta av sol, god mat, kultur och mycket mer. Det finns ett resebolag som heter Inca Tours. Hos dem kan du boka en mängd härliga resor. De är experter på Sydamerika och Latinamerika.

Besök Peru

Inca Tours erbjuder bland annat resor till Peru. Peru ligger i Syamerika och det är här du hittar Maccu Picchu., fantastiska Amazonas, Titicacsjön, Cusco och mycket mer. Det går utmärkt att resa runt i Peru och upptäcka hela landet. Med Inca Tours kan du nämligen boka en rundresa i Peru.Peru går att besöka året om, men den allra bästa tiden är mellan juni-augusti. Mellan december och mars har Peru sin regnperiod, men det regnar oftast bara ett par timmar per dag.

Testa Kuba!

Kuba är hetare än någonsin. Hit åker det mängder av turister nu för tiden och det var inte länge sedan USAs president Obama var här. Kuba är ett resmål som alltid har varit populärt. Från den tid då sjömännen la till här tills idag då det är ett perfekt ställe att njuta på. Missa inte att besöka huvudstaden Havanna! Bland annat kan du ta en promenad på den långsträckta havspromenaden vid namn Malecón Du bör även besöka minst en cigarrfabrik, även om du inte är rökare. Glöm inte heller att beställa en Cuba Libre på Hemingways favoritbar.

6 Oct 2016