Livet på fyra hjul är underbart

Livet är en njutning och något man verkligen ska uppskatta varje sekund. Att ge sig ut på vägarna mitt i natten med sin nya bil och är en upplevelse som slår det mesta. Nattkörning ger en känsla av frihet, landsvägarna stor tomma och det finns inga eller få andra bilister ute vid denna tid. Men det är oerhört viktigt att man tänker på säkerheten om man ofta kör med sin bil nattetid, att välja extraljus till bilen bör vara obligatoriskt i många delar av landet. Men hur gör man när man väljer extraljus, vad är bra och dåligt egentligen och spelar priset någon roll?

Extraljus led lampor lyser långt

Det är självklart inte lätt att veta vilka extraljus lampor man ska välja om man inte är insatt i ämnet. De flesta konsumenterna väljer led extraljus 60w som ger ett ordentligt lyft jämfört med bilens standard belysning. En fördel med dessa led extraljus är att det inte kostar så mycket utan du kan i många fall köpa ett trepack 60w extraljus för under 3000 kr. Det finns alltid bättre belysning att tillgå men prislappen på Ljusgigantens extraljus är helt enkelt svår att matcha. Led extraljus brukar ha en väldigt lång kastlängd jämfört med traditionella halogen lampor.

LED ramp för den stilmedvetne föraren

För förare som inte vill montera extraljus på bilen och helst undviker att genomföra några som helst modifikationer på chassit så finns det fler alternativ att tillgå. Att montera en billig led ramp kan i många situationer vara mer lämpat. Det är dock väldigt viktigt att man väljer en led ramp som inte är ”för billig” för då är det ett tecken på att produkten inte riktigt håller den kvalitet som utlovas. Många led ramper av sämre kvalitet håller sällan längre än något år och ifall garantitiden är satt på 1 år så kan du som konsument inte göra mycket mer än att köpa nytt.

12 Jan 2017