Blir skidresa i Sverige i år

skidresa

Förra året så var vi ju iväg till Alperna. Får säga att det var en fantastisk resa. Men i år blir det Säfsen. Visst hade det vart kul med Alperna igen, men det kostar lite mer. Har ju dessutom en solresa i sikte med detta året, inte bara en skidresa. Så väljer att göra på det viset. Säfsen är ett bra ställe tycker jag. Vi har varit där flera gånger. Det passar både unga och familjer. Sedan finns det även bra aktiviteter utöver skidåkningen. Vi kommer att åka i december och det i en vecka. Ska hålla koll på vad det blir för snödjup med så att man vet det. 

Solresan kommer före

Som sagt så blir skidresan i december. Innan det, i början av november så blir det även en resa till solen. Det blir Gran Canaria, eftersom det är ett relativt solsäkert ställe, det tar inte så lång tid att flyga dit och det är rätt så ok priser på resorna. Hade gärna åkt två veckor, men det blir bara en vecka där med. Men det är inte fel att ändå få lite sol på sig, njuta av god mat och drinkar. Sedan kanske ta en utflykt eller två.

Ser fram emot dessa två resor som vi ska göra nu i vinter. Innan dess är det att jobba på som vanligt så att det är ok att ta ut semester då jag ska göra just det. 

19 Oct 2019